Om oss

Rudskogen Motorsenter AS består av flere avdelinger og forretningsområder.

Hovedbane og gokartbane

Rudskogen Motorsenter AS har ansvaret for den daglige driften av asfaltbanene.

Rakkestad Motorpark AS ble etablert for å bygge ut asfaltbanene til Norges Hovedanlegg for Motorsport. Rakkestad Motorpark er spillemiddelberettiget og skal utvikle anlegget i hht til de planer som ligger til grunn for mottak av offentlige midler og skal tilby sporten (MC og bil) et anlegg etter sportens gjeldende krav.

Motocross, enduro og barnebaner

Borg MC Klubb eier, utvikler og drifter disse banene.

A002 C075 0206 C6 0002743
Bilde fra BMW M-Town på Golsfjellet

On Track Event

On Track Event er Rudskogen Motorsenter sitt eventselskap.

Vi gjennomfører ulike eventer på Rudskogen Motorsenter med Porsche 718 Cayman, Radical og Porsche GT3RS. Se «Kjøreopplevelser» for mer info.

Samtidig legger vi til rette og skreddersyr ulike kjøreaktiviteter for alle typer bilmerker. Vi har høy kompetanse innen kjøreinstruksjon og hastighetstrening. On Track Event arrangerer også ulike trafikksikkerhetsopplegg. Både på Rudskogen Motorsenter og på isbaner rundt i Norge.

Vi har i 20 år arrangert BMW Winter Driving Experience på Tisleia, Golsfjellet. Vi arrangerer også vinterkjøring for Jaguar Norge, Volvo Norge, Bertel O. Steen etc.

Gjennom mange år som managere for ulike motorsportutøvere i Norge og verden har vi arrangert turer til ulike løp. Med vårt nettverk og kompetanse innenfor motorsport kan vi tilby helt unike opplevelser på baner rundt i verden. Vi legger til rette for reise, hotell, billetter til baner samt gode opplevelser rundt løpene.

Vår eventavdeling legger også til rette for ulike non motor events i Norge og i utlandet. Vi arrangerer kick off, julebord, salgskonferanser, premieringsturer, konferanser etc. I samarbeid med gode underleverandører skreddersyr vi arrangementer for våre kunder. Lang erfaring og et bredt kontaktnett gir oss muligheten til å skape de helt spesielle opplevelsene.

DSC00609
Vinterkjøring for Volvo Car Norway på Liatoppen
2020 02 12 Winter Experience Jaguar LR 35
Winter Experience for Jaguar Land Rover på Golsfjellet
BMW M Town June 2021 Kyle Meyr LR0007
BMW M Town June 2021 Kyle Meyr LR0066
BMW M Town June 2021 Kyle Meyr LR0133
BMW M Town June 2021 Kyle Meyr LR0081