Om oss

Rudskogen Motorsenter AS består av flere avdelinger og forretningsområder.

Hovedbane og gokartbane

Velkommen til Rudskogen Motorsenter - Norges fremste anlegg for motorsport og adrenalineventyr! Hos oss går vi langt for å tilby en helhetlig opplevelse som kombinerer spenning, læring og profesjonalitet.

For de som søker den ultimate kjøreopplevelsen, tilbyr vi en rekke eventer med våre Porsche 718 Cayman og gokarter. Enten du er en nybegynner eller en erfaren sjåfør, vil våre baner gi deg muligheten til å utfordre dine grenser og føle spenningen av fart. For de som foretrekker den virtuelle banen, har vi fem racing simulatorer som gir deg muligheten til å oppleve Rudskogen-banen på iRacing. Perfekt for å finjustere ferdighetene dine eller konkurrere mot venner i en realistisk virtuell verden.

Men vi tilbyr mer enn bare racing. Vår dedikerte stab av instruktører er klare til å veilede deg gjennom kurs innen trafikksikkerhet og sikker bilkjøring. Enten det er for enkeltpersoner eller bedrifter, vil våre kompetente instruktører hjelpe deg med å forbedre dine ferdigheter og øke din kjøresikkerhet. Trenger du å kurse mekanikere, lansere en ny bilmodell eller presentere produkter? Våre unike lokaler for konferanse gir et perfekt bakteppe for en rekke arrangementer, fra teambuilding til kundepleie.

Med vår førsteklasses restaurant vil gjestene dine nyte hvert øyeblikk. For praktiske behov tilbyr vi også en egen vaskeplass, hurtigladere og bensinstasjon, slik at du kan holde deg i gang gjennom hele dagen. Velkommen til Rudskogen Motorsenter - din destinasjon for action, læring og uforglemmelige opplevelser på veien!

Motocross, enduro og barnebaner

Borg MC Klubb eier, utvikler og drifter disse banene.

Ulike tilbud og muligheter

For de som foretrekker den virtuelle banen, har vi fem racing simulatorer som gir deg muligheten til å oppleve Rudskogen på iRacing. Perfekt for å finjustere ferdighetene dine eller konkurrere mot venner i en realistisk virtuell verden.

Våre dedikerte instruktører fra brannvesen, ambulanse og politi er klare til å veilede deg gjennom kurs innen trafikksikkerhet og sikker bilkjøring. Enten det er for enkeltpersoner eller bedrifter, vil våre kompetente instruktører hjelpe deg med å forbedre dine ferdigheter og øke dine kjøreferdigheter.

Trenger du å kurse mekanikere har vi sammen med Würth et kursverksted med løftebukk (t.o.m. 5.500 kg).

For praktiske behov tilbyr vi også en egen vaskeplass, fire stk hurtigladere og bensinstasjon med 98 VPower, slik at du kan holde deg i gang gjennom hele dagen.